fbpx

Ademhalen.. de meeste van ons nemen het voor vanzelfsprekend aan, maar is dat ook zo?

Als we eens goed naar ademhalen kijken met onze westerse moderne bril op, dan vinden we het vanzelfsprekend dat het gebeurt. We denken er niet zo bij na. We weten dat we zuurstof in en CO2 uit ademen, maar dan houd het eigenlijk wel op.

Maar als we kijken naar de ademhaling vanuit een religieus, mystieke of niet westers perspectief, dan zien we dat in een hoop gevallen de ademhaling een veel grotere rol speelt die je gezondheid, vitaliteit en soms zelfs in contact met God kan brengen.

Vanuit meer dan 25 jaar ervaring en inzichten van verschillende meesters heb ik de Life in Breath methode ontwikkelt.

Life in Breath is niet bedoelt als een gids naar God, een mystieke methode om je chakras te ontdekken of met je astrale lichaam onbewoonde eilanden te ontdekken, maar een praktisch systeem/methode om met ademhaling je leven te verbeteren.

Het geeft je de handvaten om om te gaan met iedere situatie (stress, sport, long en ademhaling problemen) met de juiste ademhalingsoefeningen.

Het zijn geen losstaande ademhaling technieken, maar een compleet systeem waarbij je te weten komt wanneer je welke techniek kunt gebruiken.

Adem Coaching

De Stichting Systema Nederland leidt ademcoaches volgens de Life in Breath methode op.

Voor vragen over coaching of de coaching opleiding kun je contact opnemen.

Instructeurs

Hoofd Instructeur

Mickel van der Graaf

Instructeur

Paul Louwe